Ontdek het voor jezelf

Als expert op het gebied van bewustzijnsontwikkeling en energie kan ik je er alles over vertellen. In mijn begeleiding leer jij jouw eigen energie kennen én sturen, zodat je makkelijker kunt manifesteren. De Law of Attraction hoeft niet moeilijk te zijn, niet oneindig visualiseren en affirmeren. Het draait om gevoel, om vertrouwen en ontvangen. Ik leer je hoe.

Mijn ideale klant

Ik geloof dat elke ondernemer vooral alleen moet werken met de klant waar hij of zij happy van wordt. Ik doe dat zelf ook.

Mijn coaching is geschikt voor starters en ervaren ondernemers en mijn workshops ook voor een ieder die midden in het proces van bewustwording zit en daar stappen in wil zetten.

Het maakt me niet uit wat je doet, maar ik vraag wel van je dat je daadkrachtig bent, open staat voor nieuwe inzichten en verandering. 

Ben jij bereid om alles wat je ooit voor waar hebt aangenomen los te laten, zodat je iets totaal nieuws en prachtigs kan gaan omarmen?

Want dat is wat werken met LOA en energie brengt: connectie, rust, flow. Een ander level van leven.

1:1 Begeleiding

Exclusief voor ondernemers.

Intensieve business coaching voor 3 of 6 maanden. 2x per maand komen we samen, 24/7 houden we contact. Samen verhogen we jouw bewustzijnsniveau zodat je moeiteloos gaat manifesteren: zowel privé als met je bedrijf.

Locatie: Rotterdam (elders, in overleg).

Plan een kennismaking call in

Private session

Snel stappen zetten? Tijdens een dag-sessie bepalen we jouw ideale routine om snel en moeiteloos stappen te zetten in het verhogen van je energie- en bewustzijnslevel. Duur: 2,5 uur. Locatie: Rotterdam (elders, in overleg).

Investering: €495,- excl. BTW

Workshop

Bij genoeg interesse start ik in 2020 met het geven van workshops. In een groep van 10-15 personen gaan we een halve dag aan de slag met LOA, bewustzijn, energie en manifestatie. Duur: 2,5 uur. Locatie: Rotterdam.

Investering: €150,- incl. BTW

Nieuw: STARTERS SESSIE

Net begonnen of van plan te beginnen als ondernemer, maar nog niet genoeg middelen om te investeren in een dure business coach? Boek een eenmalige losse sessie. Een uur lang mag je me alles vragen, denk ik mee na over de basis van je bedrijf, help ik het overzicht krijgen, verdienmodellen bedenken en geef ik je strategisch advies én tips voor het ontwikkelen van de juiste mindset en het shiften van je energie, zodat je moeiteloos en zelfverzekerd kunt starten.Locatie: Rotterdam of online.

Investering: €295,- excl. BTW

 
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • Facebook - Black Circle

© 2019 by Coco Chiara | Fotografie: Prisca Visser & Jordi Sloots