Ontdek het voor jezelf

Als expert op het gebied van de Law of Attraction kan ik je alles over vertellen hoe jij je bewustzijn vergroot en je energie makkelijk kunt veranderen. In mijn begeleiding leer jij jouw eigen energie kennen én sturen, zodat je makkelijker kunt manifesteren. De Law of Attraction hoeft niet moeilijk te zijn, niet oneindig visualiseren en affirmeren. Het draait om rust, om vertrouwen en ontvangen. Ik leer je hoe.

Mijn ideale klant

Ik geloof dat elke ondernemer vooral alleen moet werken met de klant waar hij of zij happy van wordt. Ik doe dat zelf ook.

Mijn coaching en training is geschikt voor zowel ondernemers als niet-ondernemers die met de Law of Attraction willen werken.

Wat je precies doet maakt me niet uit, maar ik wil wel dat je daadkrachtig bent, open staat voor nieuwe inzichten en verandering. Ik geef je tools mee, maar ook huiswerk ;-)

Ben jij bereid om dingen anders te doen? Voor eens en altijd positieve verandering aan te brengen in je dagelijkse leven? Dan kan ik je zeker helpen!

Plan vrijblijvend een kennismaking in met mij, of stuur me een berichtje via Instagram of mijn gratis Facebookgroep!

1:1 Manifestatiesessie

In een eenmalig sessie van 2,5 uur help ik je met je manifestatieskills. Samen krijgen we helder wat jij precies wilt manifesteren en leg ik je concreet uit hoe jij de Law of Attraction daarvoor kunt gaan inzetten. Je gaat naar huis met een helder plan en handige tools. Energie Shift en een manifestatie boost is gegarandeerd ;-)

Investering €395,- excl. BTW

Dit is inclusief mijn voorbereiding én een follow up call, zodat je nog vragen kunt stellen.

Business coaching

Exclusief voor ondernemers.

Intensieve business coaching voor 3 of 6 maanden. In 1 of 2 maandelijkse sessies van 1 uur help ik je met hoe je de Law of Attraction kan inzetten voor jouw business (en eigen groei). We houden contact via Whatsapp en e-mail. Je krijgt handige tools en huiswerk om snel stappen te zetten. Locatie: Rotterdam (elders in overleg). Investering: €1.700,- excl. BTW

Moeiteloos Manifesteren in 10 stappen?

Ik werk aan mijn eigen boek! Het helpt me enorm als je alvast aangeeft dat je interesse zou hebben om het aan te schaffen zodra het klaar is. Door hieronder je gegevens achter te laten, houd ik je op de hoogte van mijn boek. Je krijgt ook als eerste de kans om het te bestellen zodra het klaar is :-)

 
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • Facebook - Black Circle

© 2019 by Coco Chiara | Fotografie: Prisca Visser & Jordi Sloots