• Coco Chiara

Mijn eerste post! (Alweer)

Bijgewerkt: apr 23

Het is alweer even geleden dat ik achter de laptop zat om een blog post te schrijven. Om eerlijk te zijn weet ik al niet meer waarom ik een tijd geleden besloten heb te stoppen met bloggen. Volgens mij was het vooral een overweging op basis van businessadvies dat ik van iemand had gehad, maar er is in de tussentijd al zo veel gebeurd!


Hoi, ik ben Coco Chiara!

Voor degenen die me niet kennen, of nog niet zo lang volgen, in 2017 besloot ik te starten met een blog. 'The wake up blog' heette het destijds, want ik zat kersvers in mijn persoonlijke ontwikkeling en stond elke ochtend vroeg op om mijn routine te doen. Deze blog heeft behoorlijk wat veranderingen ondergaan... Het werd 'The happy healthy blog', de 'Rebellious blog' en uiteindelijk is het ook nog gewoon de 'Coco Chiara blog' geweest.


Op deze blog deelde ik al mijn kennis die ik op had gedaan en op deed over persoonlijke ontwikkeling. Het versterken van je mindset, het bouwen van gezonde gewoontes, het veranderen van je leefstijl, het starten van een ochtendroutine, etc. Het kwam er allemaal voorbij. In het Engels, in het Nederlands. Ik heb zelfs nog een tijdje een column over ondernemen gehad en een pagina met gratis downloads, zoals een Ochtendroutine gids en Visualisatie oefeningen.


Waar zijn we nu dan?

De afgelopen drie, of eigenlijk maar twee, jaar heb ik veel gedaan. Ik noem het 'mijn ontdekkingsperiode'. Met mijn bedrijf ben ik in mei 2018 gestart als freelance schrijver, hielp vervolgens MKB'ers als Employer Brand specialist en zzp'ers als Online Marketeer en Brand Strategist, daarna gaf ik steeds vaker Business coaching aan ondernemers.


Hoe veel verschillende dingen ik ook gedaan heb in de tussentijd, één ding is constant gebleven: Ik heb continu gewerkt aan mijn persoonlijk en professionele ontwikkeling. Ik heb constant nieuwe dingen geprobeerd, vaardigheden bijgeleerd, kennis vergaard én zo veel mogelijk inzichten en tips gedeeld via mijn Instagram kanaal.


Minder dingen meer doen

Het is een schitterend proces. Nog steeds, want het proces dat blijft lopen. Ik ben ontzettend dankbaar voor de afgelopen tijd en voor alle mensen die ik in deze twee jaar heb leren kennen en mij op de voet volgen. Het krijgen van lieve berichtjes en positieve reacties op mijn content houdt me zeker gemotiveerd om door te gaan.


Ik heb vooral geleerd welke dingen ik écht heel belangrijk vind. Mezelf leren kennen: mijn core values, waar vanuit ik wil leven, mijn drive, mijn kwaliteiten. Die wil ik zeker meer inzetten en daar hoort het doorstarten van mijn blog ook bij.


Meer dingen meer doen, dat is 'het doel' voor nu. Ik ga me de komende tijd focussen op schrijven en content creëren. Ik deel elke dag mijn inzichten en visie via Instagram en IGTV en vanaf vandaag ook weer via mijn blog.


Wat kan je verwachten?

Ik zal op mijn blog gaan schrijven vanuit mijn persoonlijke visie. Mijn kennis en inzichten delen, tips geven en vragen beantwoorden. Thema's die veel voorbij gaan komen zijn gebaseerd op mijn persoonlijke lifestyle: Intentional living, werken met de Law of Attraction, self-development, gezondheid en ondernemen.


Zijn er zaken waar jij graag mijn visie of inzichten over zou willen lezen? Laat het me dan weten in een comment, of stuur me gerust een DM via Instagram of Facebook. Alles wat ik deel, deel ik voor jullie en ik probeer mijn content zo goed mogelijk af te stemmen op mijn lezers :-)


Voor nu: Bedankt voor het volgen van mijn reis de afgelopen jaren en ik hoop dat je me blijft volgen in de toekomst!

24 keer bekeken
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • Facebook - Black Circle

© 2019 by Coco Chiara | Fotografie: Prisca Visser, Jordi Sloots, Nicki Bos